15 Temmuz Demokrasi Parkı

Malkara Belediyesi'nin Trakya Kalkınma Ajansından destek almaya hak kazanan “Malkara Kültür ve Sanat Parkı Çevre Düzenleme Projesi” kapsamında inşa edilen 15 Temmuz Demokrasi parkı inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şehrimize değer katacak ve şehrimizin çehresini değiştirecek olan parkın yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hemşehirilerimizin hizmetine en yakın sürede sunmak için çalışıyoruz.

Yenilenen Parkın içerisinde ücretsiz wi-fi hizmeti, akülü engelli araçları dâhil olmak üzere elektronik cihazlara şarj hizmeti ve üzerindeki sensörlerle anlık atmosfer ve çevresel verileri elde edebilen, interaktif servisler aracılığıyla verileri ilçeyle paylaşabilen, tasarım ödüllü, yenilikçi bir hizmet sunan akıllı ağaç uygulaması, çocuk oyun ve fitness alanları bulunuyor.