YÜZÜNCÜ YIL PARKINDAKİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Camiatik Mahallesi Yüzüncü Yıl Caddesi üzerinde bulunan Yüzüncü Yıl Parkı'nda Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar devam ediyor.

Eski spor aletlerinin revize edilip yeni spor aletlerinin belirlenen yeni yere koyulmasının ardından park içinde bulunan Kasap Baba Türbesi'nin etrafındaki hasarlı ve eskimiş olan tel çitlerin yerine plastik ferforje dekoratif korkuluk takılarak türbe etrafında iyileştirme çalışması gerçekleştirildi. Spor aletlerinin yan tarafına da çocuklar için kum havuzu ve ebeveynler için oturma yerleri yapıldı.

Yüzüncü Yıl Parkı içerisine yapılacak olan mini hayvanat bahçesi ile botanik bahçe için temiz su ve pis su alt yapı çalışmalarına ise devam ediliyor. Temiz su ve pis su alt yapı çalışmalarının bitiminde ise mini hayvanat bahçesinin kafes çalışmalarına geçilecektir.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler