YURT DIŞINDAN GELEN EĞİTMENLERLE BELEDİYE AKADEMİSİ'NİN EĞİTMEN HAVUZUNU GENİŞLETİYORUZ

Erasmus + bireylerin öğrenme hareketliliği ana eylem planı kapsamında gençlik hareketliliği eylem türü altında belediyemizin hazırlamış olduğu ve Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından onaylanan Experiential Learning with EVS-1 isimli 2016 – 2 - TR01 - KA105 - 036028 numaralı projemize ait İspanya ve Yunanistan'dan gelen Maria De La Calle Figueia ve Ourania Natsopoulou isimli gönüllülerimizin faaliyet takvimleri bugün itibariyle başlamıştır.

Proje uygulama süresince yurt dışından gelen gönüllülerimiz 6 ay boyunca Belediye Akademimizin ücretsiz kurslarından olan İngilizce ve Zekâ Oyunları Atölyelerinde Türk İngilizce Öğretmenleri ile aktif rol alarak İngilizce konuşma sınıfları düzenlemeleri, İngilizce öğretimi için materyal ve etkinlikler geliştirmeleri ile müfredat dışındaki İngilizce etkinliklerine yardımcı olmaları hedeflenmektedir. Malkara Belediye Akademisi olarak çocuklarımızın eğitimine önem vermeye devam ediyoruz. Yurt dışından gelen gönüllülerimiz ile İngilizce öğretimine zenginlik ve farkındalık kazandırmayı hedefliyoruz. Belediye Akademisi olarak İngilizce öğretimini daha cazip hale getirerek akademi öğrencilerinin sınıfta, teneffüste, oyun alanlarında, kantinde günün her anında İngilizce öğretmenleri ve gelen yurt dışından gelen gönüllülerimiz ile iletişim halinde olacaklarını ve bu durumunda etkili öğrenime katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Ayrıca yurt dışından gelen gönüllülerimiz Belediye Akademisi bünyesinde açılacak olan Takı Tasarım Atölyesi eğitmenliklerini üstlenecektir. Başvuru ve detaylı bilgi için Malkara Belediye Akademisine başvurabilirsiniz.