YOL ONARIM ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Malkara Belediyesi, Malkara'da devam eden içme suyu inşaatı çalışmalarından dolayı bozulan muhtelif cadde ve sokakların onarımına devam ediyor. Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Camiatik Mahallesi Yüzüncü Yıl Caddesi, Kurtuluş Caddesi Kızılay Önü, Hamam Sokak, Doğanca Çeşme Sokak, Mescid Geçidi Sokak, Pazar Yeri Geçidi Sokak,  Yeni Mahalle Gül Deste Sokak ile Hacıevhat Mahallesi Demet Sokak'ta parke taş onarım çalışmaları yapıldı.

Ayrıca Camiatik Mahallesi'nde Atatürk Bulvarı ve 14 Kasım Caddesi üzerinde muhtarlıklar önlerinde roadmix (asfalt malzemesi) ile yol onarım çalışmaları yapıldı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada; “Fen İşleri Müdürlüğü'nün programı ve elimizdeki imkânlar doğrultusunda halkımızın beklentilerine olabildiğince hızlı cevap verebilmek, halkımızı mağdur etmemek amacıyla ilçemizin muhtelif cadde ve sokaklarında roadmix ile yol onarım ve parke taşlarını yeniden döşeme çalışmaları yapılıyor. Hava şartları elverdiği sürece yol onarım ve parke taşlarını yeniden döşeme çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Vatandaşların mağdur olmamaları açısından yol onarım ve parke taşlarını yeniden döşeme çalışmaları ilerleyen günlerde de devam edecektir.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler