TÜRK KADINININ SEÇME VE SEÇİLME HAKKINI ELDE EDİŞİNİN 83. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde edişinin 83. yıldönümü sebebiyle Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesinin hazırladığı tören 5 Aralık 2017 Salı günü saat 14.00'de Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi.

Törene; Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları Celal Yılmaz ile Bahaettin Cömert, STK Başkanları, Dernek Başkanları, Daire Müdürleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve Türk Kadınlar Birliği Malkara Şube Başkanı Belma Özsoy'un yapmış olduğu günün anlam ve önemini belirten konuşmayla devam etti. Program, Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesi dernek binasında verilen ikramların ardından son buldu.

Tören programı öncesi Malkara Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Akasya Grubu tarafından törene katılan kadınlara hediye takdim edildi.