TESKİ MALKARA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALAR

TESKİ Malkara Şube Müdürlüğü'nün Malkara merkez mahalleleri, köyden ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında yaptığı çalışmalar;

-          Kürtüllü Mahallesinde 116.000 litrelik prizmatik modül su deposu yapıldı.

-          Sağlamtaş İçme Suyu Arıtma Tesisi temizliği yapıldı.

-          Yeni Sanayi Sitesi kavşağında 210 m. İçme Suyu, 210 m. Kanalizasyon, 45 m. Yağmur Suyu Hattı çalışması yapıldı.

-          Deveci Mahallesi Mezarlığına 250 m. yeni hat çekilerek su verildi.

-          Pullukçu Sanayi Sitesi Kanalizasyon Hattı bakım onarım çalışması yapıldı.

-          Kozyörük Mahallesi Mezarlığına 100 m. lik yeni su hattı çekildi.

-          Karacagür Mahallesinde Malkara merkezin su ihtiyacını karşılayacak 2 adet sondaj kuyusu açıldı.

-          Davuteli, Bayramtepe ve Doluköy Mahallesi'nin su ihtiyacını karşılayacak 1 adet sondaj kuyusu açılarak devreye sokuldu.

-          Karacagür Mahallesi civarında bulunan sondaj kuyularının enerji hattı yer altına alındı.

-          Yenice Mahallesinde 100 m. yağmur suyu hattı çekilerek mevcut mahalle çevre düzenlemesi yapıldı.