TEKİRDAĞ İL VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI EŞLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Tekirdağ İl ve İlçe Belediye Başkanları eşleri, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un eşi Seda Yurdakul'un ev sahipliğinde 14 Mayıs 2018 Pazartesi akşamı saat 19.00'da bir araya gelerek Şehit Selim Vural'ın annesini ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette; Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük ve CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten'de yer aldı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un eşi Seda Yurdakul ve beraberindeki heyet, Şehit Selim Vural'ın annesi Rukiye Vural'ı evinde ziyaret edip, Anneler Günü'nü kutlayarak hediyelerini takdim ettiler.

Şehit Selim Vural'ın annesi Rukiye Vural, böylesine anlamlı bir günde hatırlanmaktan dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un eşi Seda Yurdakul, Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten ve Tekirdağ İl ve İlçe Belediye Başkanları eşlerine teşekkür etti.