TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN “YEM BİTKİLERİNDE ÜRETİM TEKNİKLERİ” KONULU EĞİTİM DÜZENLENDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından uygulanmakta olan Baklagil Yem Bitkileri Ekiliş Alanlarının Genişletilmesi Projesi Kapsamında 9 Ekim 2017 Pazartesi günü saat 13.00'de Kültür Sarayında Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Orak tarafında çiftçilere “Yem Bitkilerinde Üretim Teknikleri” konulu eğitim düzenlendi.

Prof. Dr. Adnan Orak tarafında slayt gösterimi şeklinde gerçekleştirilen “Yem Bitkileri Üretim Teknikleri” eğitiminde yem bitkilerinden Macar fiği ve yem bezelyesi hakkında çiftçilere bilgilendirmelerde bulundu.