TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İÇİŞLERİ KOMİSYONU BAŞKANI MUSTAFA KARAÇAY'DAN BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'A ZİYARET

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İçişleri Komisyonu Başkanı Mustafa Karaçay, 10 Ağustos 2017 Perşembe günü saat 14.00'de Malkara Belediyesine gelerek Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u başkanlık makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette; Tekirdağ Büyükşehir İçişleri Komisyon Üyeleri İsa Kunt ile Hüseyin Vasfi Güner, Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Harita Şube Müdürü Turgut Bolat ve Teknik Personel Aslı Nedime Ak yer aldı.

Ziyarette eksik, hatalı, mükerrer ve adres numaralandırmaya ilişkin kayıtların düzeltilmesi, yenilenmesi, isimsiz sokaklara isim verilmesi ve eksiklerin giderilmesi hakkında mahallelerde yapılacak olan çalışmalar hakkında kararlar alındı.