TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİ ORAL KARAKAYA'DAN BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'A ZİYARET

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, 9 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 15.00'de Malkara Belediyesine gelerek Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u başkanlık makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya ve Belediye Meclis Üyeleri Cem Özkan ile Recai Örs yer aldı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil'e Malkara Belediyesinin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler vererek ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip kendilerine teşekkür etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil kendilerine gösterilen ilgi ve alakandan dolayı Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür ederek, Malkara'ya vermiş olduğu hizmetlerle Malkara'nın çehresini değiştirip modern bir şehir görünümüne dönüştürmeyi başardıkları için ayrıca teşekkürlerini iletip çalışmalarında başarılar dilediler.