TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR ALBAYRAK VE MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN ORHAN ÖZTRAK ORTAOKULUNA ZİYARET

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş YURDAKUL, 12 Şubat 2018 Pazartesi günü saat 11.00'de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin '11 İlçeye 11 Okul Projesi' kapsamında inşa edilen Orhan Öztrak Ortaokulunu ziyaret ettiler.

Orhan Öztrak Ortaokulu ziyaretinde; Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali SARAÇ, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya ERTAN, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat ERDOĞAN, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin CÖMERT, Belediye Meclis Üyesi Nuran BAŞKÜTÜK, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan KÖKTEN, CHP Malkara İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut YENİCELİ ve öğretmenler yer aldı.

Ziyarette Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali SARAÇ'tan Orhan Öztrak Ortaokulu'nun son durumu hakkında bilgiler alıp, isteklerini dinleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş YURDAKUL, eğitime verdikleri önemi dile getirip, her zaman da destek olmaya devam edeceklerini belirttiler.