TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR ALBAYRAK VE MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN MALKARA DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ UZMAN DR. SERHAT GÖÇER'E ZİYARET

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tıp Bayramı dolayısıyla 17 Mart 2017 Cuma günü saat 13.00'de Malkara Devlet Hastanesine giderek Başhekimi Uzman Dr. Serhat Göçer'e ziyarette bulundular.

Gerçekleştirilen hastane ziyaretinde; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ile Şeref Çetin ve Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan yer aldı.

Ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Serhat Göçer'den hastane hakkında bilgiler alıp, yeni hastanenin Malkaramıza hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Serhat Göçer'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.