TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR ALBAYRAK VE BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN CHP MALKARA İLÇE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş YURDAKUL, 12 Şubat 2018 Pazartesi günü saat 14.30'da Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanlığına giderek CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya ERTAN ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyarette bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Neşat ERDOĞAN, Şeref ÇETİN, TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan TAŞKIN, Belediye Meclis Üyeleri Nuran BAŞKÜTÜK, Recai ÖRS, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan KÖKTEN, CHP Malkara İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut YENİCELİ, basın mensupları ve partililer yer aldı.

Ziyarette Malkara Belediye Başkanı Ulaş YURDAKUL; “Gerçekten şuan ülkemizde bir savaş durumu var. Ülkemizin topraklarına ciddi saldırılar var. Ordumuzun yaptığı bir operasyon var. Zeytin Dalı Operasyonu'nda şehit olan Mehmetçiklerimiz ve tüm şehitlerimiz için belediye olarak Mevlid-i Şerif okuttuk.  Mehmetçiklerimize destek olmak amacıyla hemşerilerimizi evlerine, iş yerlerine ve arabalarına Türk Bayrağı asma çağrısında bulunduk. Biz belediye olarak ilçemizi Türk Bayrakları ile donatıyoruz. Bu bizim birlik,  beraberlik ve tek vücut olduğumuzun göstergesi olacak. Hem de Afrin'de savaşan askerlerimize ciddi moral verecektir. Tabi ki bizlerin isteği en az kayıpla ordumuzun bu harekâtı başarı ile bitirmesi. Duyduğumuz şehit haberleri ciddi anlamda bizi üzüyor. 2,5 yıl önce Malkara'dan da bir kardeşimizi şehit vermiştik. Daha önceden de Malkara'dan şehit olan birçok hemşerimiz oldu.

Bu arada CHP'nin MYK'sı açıklandı. Tekirdağ Milletvekilimiz Faik ÖZTRAK MYK'ya girdi. Bu yüzden ben basın aracılığı ile Tekirdağ Milletvekilimiz Faik ÖZTRAK'ı tebrik ediyorum. Tekirdağ örgütünün genel merkezde temsil edilmesi, MYK düzeyinde temsil edilmesi bizler için her zaman bir avantaj.” dedi.