TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR ALBAYRAK'TAN BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'A ZİYARET

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK, 12 Şubat 2018 Pazartesi günü saat 10.30'da Malkara Belediye Başkanı Ulaş YURDAKUL'u Başkanlık Makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya ERTAN, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Neşat ERDOĞAN, TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan TAŞKIN, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin CÖMERT, Celal YILMAZ, Belediye Meclis Üyeleri Nuran BAŞKÜTÜK, Afşin TURAN, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan KÖKTEN, CHP Malkara İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut YENİCELİ, mahalle muhtarları Süleyman GALATA, Şaban AYTAÇ ve Orhan KAYA yer aldı.

Fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ve Malkara Belediyesi'nin ilçemizde devam eden çalışmaları değerlendirildi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş YURDAKUL, gerçekleştirdiği ziyaret ve kendilerine desteklerinden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.