TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR ALBAYRAK 14 KASIM CADDESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  11 Ağustos 2017 Cuma günü saat 17.00'de Prestij Caddesi kapsamında 14 Kasım Caddesinde yapılan RSS beton asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

İncelemeler esnasında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı ile İsmail Akkaya, Belediye Meclis Üyeleri Cem Özkan, Hüseyin Vasfi Güner ve Volkan Soğancılar eşlik etti.

Yapılan incelemeler esnasında 14 Kasım Caddesi üzerindeki vatandaş ve esnaflarla sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak talep ve isteklerini dinledi.

14 Kasım Caddesi üzerindeki vatandaş ve esnaflar Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, İsmail Akkaya, Belediye Meclis Üyeleri Cem Özkan, Hüseyin Vasfi Güner ve Volkan Soğancılar'a Malkara'ya verilen hizmetlerden dolayı memnun olduklarını iletip, kendilerine teşekkür ettiler.