ŞEHİTLİK CADDESİ YAYALAŞTIRMA VE ÇEVRE DÜZENLEME YAPIM İŞİ İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2015 / 15994 ihale kayıt numaralı Malkara Belediyesi Şehitlik Caddesi Trafiğe Kapalı Alan Yayalaştırma ve Çevre Düzenleme Yapım İşinin 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. Maddesine göre 5 Mart 2015 Perşembe günü saat 10.00'da Belediye Meclis Odasında açık ihale usulü ile ihalesi gerçekleştirildi.

Destek Hizmetleri Müdürü Saim Ünal'ın komisyon başkanlığını yaptığı ihaleye; Salman İnşaat Taah. Paz. ve Tic. Ltd. Şti., Parsa İnşaat Taah. Müh. Müşa. Dahili Ticaret Mehmet Sarıkurt, MEK- YAPI Murat Emre Kervancılar ile Güngör İnşaat Taah. ve Müh. Dindar Güngör katıldı.

İhale sonucu gerekli yasal süreç beklendikten sonra açıklanacaktır. Şehitlik Caddesi Trafiğe Kapalı Alan Yayalaştırma ve Çevre Düzenleme Yapım İşinin sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak yapım işine başlanacaktır. İşin süresi ise yer tesliminden itibaren 90 gündür.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler