ŞEHİT MEZARLIKLARINDAKİ TÜRK BAYRAKLARI YENİLERİYLE DEĞİŞTİRİLDİ

İlçemizde ki şehit mezarlıklarının başucunda bulunan ve çeşitli sebeplerle yıpranan Türk Bayrakları Malkara Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yenileriyle değiştirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "Vatanının bekası uğruna canını siper eden şehitlerimizin manevi mirasını önemseyerek hareket ediyoruz. Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı, bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün simgeleri olarak, gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçluyuz. Bizler şehitlerimizin bize emaneti olan vatanımıza gözümüz gibi bakıyoruz. Malkara Belediyesi olarak ilçe genelindeki şehit mezarlarının bakımlarını gerçekleştirdik. Şehitlerimize olan vazifemizi hiçbir zaman unutmamalıyız. Şehitliklerimizin korunmasında, bakım-onarımının yapılmasında ve temizliğinin sağlanmasında belediyemize düşen görevi yerine getirmekteyiz. Şehitlerimizin manevi miraslarını korumaya ve ailelerine sahip çıkmaya devam edeceğiz." dedi.