RÖLYEF KURSUNUN YENİ DÖNEM KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Malkara Belediyesi'nin kültürel faaliyetleri çerçevesinde ücretsiz olarak düzenlediği üç boyutlu şekillendirme (rölyef) kursunun yeni dönem kayıtları devam ediyor.

Bir yıl süreyle devam edecek olan kursta, rölyefin özellikleri ve kâğıtlardan üç boyut elde etme teknikleri öğretilip, kursiyerlerin kendi eserlerini oluşturmaları sağlanacaktır.

Kurs eğitmeni Ebru Çakır tarafından verilen rölyef kursu; hafta içi beş gün 13.00-17.00 saatleri arasında, Salı, Perşembe ve Cuma akşamları ise 18.00-21.00 saatleri arasında verilecektir.

Kursun amacının kursiyerleri sosyal hayata kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve kendilerine olan güvenlerini arttırmak olduğunu ifade eden kurs eğitmeni Ebru Çakır, kursun tamamlanmasından sonra kursiyerlerin evlerinde de bu işi sürdürebileceklerini, ortaya çıkan el emeği tabloları sergi açarak satılabileceklerini belirtti.

Kurs kayıtları, Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde yapılmaktadır.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler