RAMAZAN ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÜNLÜ BENZERLERİ SAHNE SHOWU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malkara Belediyesinin Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında, 17 Haziran 2017 Cumartesi akşamı saat 21.30'da 100. Yıl Parkı'nda düzenlediği ünlü benzerleri sahne show gösterimi gerçekleştirildi.

Ünlü benzerleri sahne showunda sanatçılar, arabesk sanatçıları Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur'un şarkılarını playback yaparak seslendirildiler.

Gerçekleştirilen ünlü benzerleri sahne showu etkinliğe katılan vatandaşlar tarafından beğeni topladı.

Malkara Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Ayı etkinlikleri, 18 Haziran 2017 Pazar akşamı saat 21.30'da 100. Yıl Parkı'nda ipli kukla gösterisi ve meddah orta oyunu ile devam edecek olup, gerçekleştirilecek olan etkinliklere tüm halkımız davetlidir.

Ayrıca 18 Haziran Babalar Günü dolayısıyla ücretsiz fotoğraf çekilecek olup, çekildikleri fotoğrafları çerçeve yapım atölyesinde çerçeve hazırlayarak babalar günü hediyelerini yapmış olacaklar.