RAMAZAN ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KOSTÜMLÜ BANDO TAKIMI GÖSTERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malkara Belediyesinin Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında, 16 Haziran 2017 Cuma akşamı saat 21.30'da 100. Yıl Parkı'nda düzenlenen kostümlü bando takımı gösterimi gerçekleştirildi.

Çizgi film kahramanları Tom ve Jerry, Gofy ve Miki Mause'den oluşan kostümlü bando takımını farklı enstrümanları ile sevilen birbirinden farklı parçalar çalarak, etkinliğe katılan çocuklar ve ailelerinin eğlenceli vakit geçirmelerini sağladılar.

Malkara Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Ayı etkinlikleri, 17 Haziran 2017 Cumartesi akşamı saat 21.30'da 100. Yıl Parkı'nda Ünlü Benzerleri Sahne Show'u ile devam edecek olup, gerçekleştirilecek olan etkinliklere tüm halkımız davetlidir.