ÖZLEM YAPI YANINDA YER ALAN ÇOCUK PARKININ DUVARLARI ÇOCUKLARIN İLGİSİNİ ÇEKECEK OLAN RENKLER İLE BOYANIYOR

Camiatik Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan Özlem Yapı yanındaki çocuk oyun alanında yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğünün programı dâhilinde Özlem Yapı yanındaki çocuk parkında eski çocuk oyun gruplarının revize edilip yerlerine yenilerinin monte edilmesi, spor aletleri ve dinlenme alanı çalışmalarının yapılmasının ardından 14 Temmuz 2015 Salı günü itibariyle de parkın duvarları çocukların ilgisini çekecek olan renkler ile boyandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Zamanla tahrip olan ve hasar gören çocuk parklarının, ekiplerimiz tarafından yenilenme çalışmalarına devam ediliyor. Bu çerçevede de Camiatik Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan Özlem Yapı yanındaki çocuk oyun alanında Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz eski çocuk oyun gruplarını revize edip yerlerine yenileri yaptılar. Park içerisine spor aletleri ve dinlenme alanı da eklendi. Şimdi ise çocuklarımızın ilgisini çekebilecek renkler ile parkın duvarları boyandı. Çocuklarımız parklarda daha rahat oyun oynayabilsin diye tahrip olan ya da hasar gören çocuk parklarımızı yenileyerek Malkaramıza ve Malkaralı çocuklarımıza bu oyun alanlarını kazandırmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımız Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün programı dâhilinde devam edecektir'' dedi.