MALKARA KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ BAŞKANI NURAN BAŞKÜTÜK'TEN GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA ZİYARET

Malkara Belediye Meclis Üyesi ve Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük, 11 Ocak 2018 Perşembe günü 13.30 - 16.00 saatleri arasında 7 - 14 Ocak Beyaz Baston Körler Haftası nedeniyle kamuoyunda farkındalık yaratmak amacıyla Gözsüz, Emirali ve Çınarlıdere Mahallelerinde ikamet eden görme engelli vatandaşlarımıza ziyaretlerde bulunarak, beyaz baston ve konuşan kol saati hediye etti.

Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük, gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un selamlarını ileterek, toplumun bir parçası olan engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Görme engelli vatandaşlarımız öncelikle Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür ederek, Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük'e de ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

Ayrıca Gözsüz Mahallesinde gerçekleştirmiş olduğu ziyaret esnasında Malkara Belediye Meclis Üyesi ve Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük, ümreye gidecek ümre adaylarına iyi yolculuklar dileyerek, ümre ziyaretlerinin hayırlı olmasını temenni etti.