MALKARA HASTANE ARKASI SOKAK, AĞIRBAĞ CADDESİ VE İSMET İNÖNÜ CADDESİ'NİN BİR BÖLÜMÜNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Enerji nakil hatlarının yer altına alınması, kanalizasyon ve içme suyu şebeke inşaatından dolayı bozulan yollara Malkara Belediyesi'nin ilçe genelindeki cadde ve sokaklara kilitli beton parke taş, beton bordür, beton yağmur oluğu ve perdahlı kaldırım işi çalışmaları devam ederken, Camiatik Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nin sıcak asfalt yol yapım çalışmaları ise tamamlandı.

Bu çalışmalarla beraber Yeni Mahalle Hastahane Arkası Sokak'ta Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden tedarik edilen trimer (asfalt kemirici) ve Malkara Belediyesi'nin araçlarıyla yol yapım çalışmalarına 29 Haziran 2015 Pazartesi günü başlandı ve 30 Haziran 2015 Salı günü itibariyle de Ağırbağ Caddesi ve İsmet İnönü Caddesi'nin bir bölümünde çalışmalara devam edildi.

Yol kotlarının yüksek olması ve sıfırdan asfalt yol yapılması için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin trimer aracı ile yol düzgün bir şekilde kesilip, yolun tesviyesi, yol kenarlarına bordür çalışmaları yapıldıktan sonra, yol asfalt atılacak hale getirilecek ve finişer (asfalt serme aracı) ile sıcak asfalt kaplama işlemlerine geçilecektir.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler