MALKARA'DAKİ PARKLAR'DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki parklarda yenileme, onarım ve temizleme çalışmaları yapıldı.

Yüzüncü Yıl Parkı'nda Hobi Bahçesi projesi kapsamında yapımına devam edilen mini hayvanat bahçesi ile botanik bahçe çalışmaları dahilinde su alt yapı çalışmaları, kafesler, bilgi levhalarının demir direkleri ve halatlı koruma bariyer yapımı için tahtaların montelenme işlemleri gerçekleştirildi. Hayvanların kafeslerde korunabilmeleri için barınakların yapımı, hayvanların temini, bitki ile bilgi levhalarının aplike edilmesi ve halatlı koruma bariyerlerinin tamamlanması işlemlerine devam ediliyor. Hobi Bahçesinin 1,5 ay içerinde bitirilmesi planlanmaktadır.

Sağlamtaş Mahallesi Sağlık Ocağı bahçesine spor aletlerinin montajı yapılmıştır.

Zeki Eren Caddesi Petek Yapı Yanı Çocuk Parkında ise kapılar takılarak, çevre duvarlarının üzerine parkı koruma amaçlı korkuluk çalışmaları yapılmıştır.

Ayrıca ilçe genelindeki parklarda temizleme ve yollarda yol sulama ile saha yıkamalarına devam edilmektedir.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler