MALKARA BELEDİYESİ YOL ONARIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Malkara'da devam eden yol onarım çalışmaları kapsamında Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 13-15 Nisan 2015 tarihlerinde; Camiatik Mahallesi Şehit İsmet Yiğit Sokak'ta, Yeni Mahalle Mutlu Sokak'ta, Gazibey Mahallesi Ertuğrul Gazi Sokak'ta ve Malkara'daki bazı noktalarda parke taş onarım çalışmaları yapıldı.

Ayrıca Malkara Organize Sanayi Bölgesi muhtelif yerlerde yol tesviyesi, Camiatik Mahallesi Ortaokul Caddesi'nde kaldırım onarımı ve Hasan Tütüncü Sokak'ta kaldırım betonu atılması çalışmaları gerçekleştirildi.

Balabancık Mahallesi'nde ise öğrencilerin okula rahat gidip gelebilmesi için Balabancık Mahallesi İlköğretim Okulu ile Balabancık Merkez Camii arasında kalan 70 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğindeki yola parke taş döşeme işlemleri yapılmıştır.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler