MALKARA BELEDİYESİ TARAFINDAN MALKARALI VATANDAŞLARA VE GAZİLERE ÇANAKKALE GEZİSİ DÜZENLENDİ

Malkara Belediyesi tarafından, Çanakkale Zaferi'nin 102. yıl kutlamaları ile şehitlerin anılması etkinlikleri çerçevesinde Malkaralı vatandaşlar ve gaziler için 18 Mart 2017 Cumartesi günü Çanakkale'ye gezi düzenlendi.

Çanakkale gezisine katılan Malkaralı vatandaşlar ve gaziler, uzman rehber eşliğinde Eceabat, Kocadere Saygı Yeri ve Hastane Şehitliği, Anzak Koyu, Mehmetçiğe Saygı Anıtı,  57. Alay Şehitliği, Conkbayırı, Bigalı Köyü Mustafa Kemal'in Evi, Mevlevihane, Bayraklı Baba, Fener, İç Liman ve Namık Kemal Zindanını ziyaret ederek, Çanakkale Savaşı'nın yaşandığı yerleri yakından gördüler.

Duygu dolu anlar yaşayan Malkaralı vatandaşlar ve gaziler Çanakkale gezisinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, geziye görevli olarak katılan Malkara Belediyesi çalışanları aracılığıyla Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkürlerini ilettiler.