MALKARA BELEDİYESİ'NİN YENİ ÇÖP TOPLAMA KAMYONU HİZMETE BAŞLADI

Malkara Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı olarak çöp faaliyetlerinde tedarik edilen çöp toplama kamyonu hizmete başladı. “Çevre Kirliliğinin Giderilmesi” yönünde halk sağlığının korunması amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü'nden 4 Eylül 2013 tarihinde şartlı nakdi yardım talebinde bulunulmuştur. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 6 Ocak 2014 tarihinde Malkara Belediyesi'ne dönüş yaparak şartlı nakdi yardım talebinin olumlu karşılandığını ve Ziraat Bankası A.Ş. Kamu Kurumsal Bankacılık şubesinde Malkara Belediyesi adına açılan hesaba 110.000 TL'lik ikinci bir ödenek aktardığını üst yazı ile belirtmiştir. Söz konusu kamyon, 2014 model OTOKAR ATLAS Marka 4X2 7+1 m³ kapasiteli, hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu olup Hidro-Mak Damper ve Hidrolik Makina San. ve Tic. A.Ş. firmasının park sahasından 24 Nisan 2014 tarihinde teslim alınmıştır. Kamyon, Malkara Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çöp toplama hizmetinde kullanılmak üzere faaliyete başlamıştır.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler