MALKARA BELEDİYESİ'NİN PARKE TAŞ YOL ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Malkara'da devam eden yol onarım çalışmaları kapsamında Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Elmalı, Çimendere, Balabancık ve Sağlamtaş Mahalleleri ile Malkara'daki bazı noktalarda parke taş onarım çalışmaları yapıldı.

Elmalı Mahallesi girişinde 1000 m² beton parke yol yapılmıştır.

Sağlamtaş Mahallesi'nde kanalizasyon çalışmalarından sonra dizilen taşların çökmesi sonucu beş sokakta yaklaşık 2 km'lik beton parke taş tamir çalışmalarına başlanmıştır.

Balabancık Mahallesi'nde öğrencilerin olumsuz hava şartlarında okula gidip gelirken rahat yürüyebilmeleri için Balabancık Mahallesi İlköğretim Okulu ile Balabancık Merkez Camii arasında kalan 200 m² alana parke beton parke taş döşeme işlemi yapılmıştır.

Çimendere Mahallesi meydanının geçmiş dönemde taş dizilmeyen 1300 m²'lik kısmında taş dizilme işlemlerine başlanmıştır.

Hacıevhat Mahallesi Harman Yeri Caddesi üzeri Belediye Düğün Salonu yanında, Hacıevhat Mahallesi Zülfikarağa Caddesi'nde, Gazibey Mahallesi Ertuğrul Gazi Sokak'ta, Yeni Mahalle Saadet Sokak'ta ve Malkara'daki bazı muhtelif yerlerde parke taş onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

Ayrıca paletli kepçe ile muhtelif yerlerdeki çöp alanlarının tesviyesi yapılmıştır.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler