MALKARA BELEDİYESİ'NİN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Malkara Belediyesi'nin Anneler Günü dolayısıyla düzenlediği Anneler Günü Etkinlik Programı yoğun bir ilgiyle 10 Mayıs 2015 Pazar günü 15.00-20.00 saatleri arasında Belediye ve Şehitlik Parklarında gerçekleştirildi.

Yoğun katılımın olduğu Anneler Günü etkinliğine, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı ile Celal Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Uslu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program dâhilinde ünlü karikatüristler Ömer Ayana ile Muharrem Akten etkinlik saatleri içerisinde Belediye ve Şehitlik Parklarında ücretsiz olarak anne ve çocuklarının karikatürlerini çizerek keyifli anlarını ölümsüzleştirmiş oldular.

Anneler ve çocukları, bu özel günde kendilerini unutmayan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Malkara Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler