MALKARA BELEDİYESİ'NDEN MİRAÇ KANDİLİ KUTLAMASI

Malkara Belediye Başkanlığı tarafından 13 Nisan 2018 Cuma akşamı yatsı namazına müteakiben Malkara merkezdeki tüm camilerde ve beldeden mahalleye dönen yerleşim yerlerindeki camilerde Miraç Kandili sebebiyle lokum dağıtıldı.

Malkara Belediye Başkan Vekili Volkan Soğancılar Gazi Ömer Bey Camii'nde, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert Hacı Leman Camii'nde, Celal Yılmaz Cumhuriyet Camii'nde, Belediye Meclis Üyeleri ise Malkara merkezdeki tüm camilerde ve köyden mahalleye dönen yerleşim yerlerindeki camilerde yatsı namazının ardından camiden çıkan cemaatin kandilini kutlayarak, vatandaşlara lokum ikram ettiler.

Vatandaşlar, Miraç Kandili dolayısıyla lokum dağıtımından oldukça memnun kaldıklarını belirterek Malkara Belediye Başkan Vekili Volkan Soğancılar, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyelerine teşekkürlerini sundular.