MALKARA BELEDİYESİ'NDEN MAHALLE MUHTARLARINA ANLAMLI HEDİYE

Malkara Belediyesi tarafından İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma günü sebebiyle 12 Mart 2018 Pazartesi günü 13.00 ile 17.00 saatleri arasında mahalle muhtarlarına makamlarına asılmak üzere İstiklâl Marşı'mızın yazılı olduğu çerçeve hediye edildi.

Bağımsızlığımızın simgesi İstiklâl Marşı'mızın yazılı olduğu çerçeve dağıtımını Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un selamını ileterek Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri gerçekleştirdiler.

İstiklâl Marşı'nın yazılı olduğu çerçeve dağıtımında Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarlarına Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi ve Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u şükranla ve rahmetle andıklarını belirttiler.