MALKARA BELEDİYESİ'NDE YENİ AÇILAN BASIN, YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜNE UFUK SELEN ATANDI

15 Kasım 2010 tarihinden itibaren Malkara Belediyesi'nde görev yapan Ufuk Selen, 16 Şubat 2015 tarihi itibariyle Malkara Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne vekâleten müdür olarak atanmıştır.

Malkara Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü 1 müdür, 1 basın yayın sorumlusu, 3 basın yayın personeli, 1 şoför, 1 grafik birimi sorumlusu, 1 grafik birimi personeli, 5 halkla ilişkiler birimi personeli ile kurulan Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde belediye faaliyetleri hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesini sağlamak, hedef kitlelerle etkin ve sağlıklı bir iletişim kurmak, vatandaşın belediye hizmetlerinden etkin bir biçimde yararlanmasını sağlamak, gazete, televizyon, radyo ve ajanslar gibi medya organlarıyla iyi ilişkiler geliştirmek, kitle iletişim araçlarından etkin biçimde yararlanmak, belediye çalışmaları ve projelerini haber haline getirmek; makale, röportaj, bilgi notları, broşür hazırlamak; kısa filmler, spotlar hazırlamak ya da hazırlatmak, belediyenin çalışmalarını kamuoyuna ve Malkaralılara daha etkin biçimde duyurabilmek için bülten, afiş, pankart, web, sms, e-posta vb. her türlü iletişim aracını kullanmak, belediyenin ihtiyaç duyduğu broşür, afiş, pankart vb. dokümanların grafik tasarımını yapmak; basılmasını, çoğaltılmasını sağlamak, vatandaşların belediye faaliyetlerini internet ağı üzerinden öğrenmesi ve denetlemesi amacıyla oluşturulan web sitesinden görsel ve işitsel yayın yapılması, bu sitede belediye hizmetleri ile ilgili bilgilere yer verilmesi ve düzenli olarak güncellenmesi işlemleri gerçekleştirilecektir.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine atanan Ufuk Selen'e yeni görevinde başarılar diler, kendisini tebrik ederiz.

Haber Kaynak: Basın Yayın ve Halkla İlişkiler