MALKARA BELEDİYESİ KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNDEN BAŞKAN VEKİLİ NURAN BAŞKÜTÜK'E ZİYARET

Malkara Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri, 5 Aralık 2017 Salı günü saat 13.30'da başkanlık makamında Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük'e nezaket ziyaretinde bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük, Malkara Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyelerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip, Dünya Kadın Halkarı Günü'nü kutladı.

Malkara Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük'e teşekkür edip, Dünya Kadın Hakları Günü'nü kutladılar.