MALKARA BELEDİYESİ HİZMET ALIMI PERSONELLERİNİN SÖZLÜ SINAVI YAPILDI

Malkara Belediyesi bünyesinde hizmet alımı yolu ile çalıştırılan personelin sürekli işçi statüsüne geçirilmelerine ilişkin sözlü sınavı Malkara Belediye Akademisi binasında yapıldı.

Malkara Belediyesi bünyesinde kurulan sınav komisyonu; Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Malkara İlçe Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Yelda Tunca Malkara Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ünal Akkaya, Fen İşleri Müdürü Yılmaz Özel ve Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Engin'den oluştu.

Hizmet Alımı Tespit Komisyonu tarafından başvuruları değerlendirilerek sınava girmeye hak kazanan büroda hizmet veren işçiler Malkara Belediyesi Sınav Komisyonu tarafından sözlü sınava tabi tutuldular.

Sınav sonuçlarının komisyon tarafından değerlendirilmesinin ardından en kısa süre içinde açıklanacağı, sonuçlara itiraz etmek isteyen personelin kurulacak olan Sınav İtiraz Komisyonuna başvurabileceği belirtildi.