MALKARA BELEDİYESİ HIDIRELLEZ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Her yıl baharın gelişini kutlamak için Hıdırellez günü vatandaşların toplanarak piknik yapıp eğlendiği Ekmekçiler Mevkii ve Yenidibek Mahallesi mesire alanında Hıdırellez zamanının yaklaşmasından dolayı Malkara Belediyesi tarafından yapılan hazırlıklar tamamlandı.

Yenidibek Mahallesi mesire alanına giden yol güzergâhı olan Deveci, Teteköy ve Yenidibek Mahalle bağlantı yollarında Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yol onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

Ekmekçiler Mevkii ve Yenidibek Mahallesi mesire alanları yapılan tadilat, temizlik ve ot biçme işlemleriyle geleneksel olarak her Mayıs ayının ikinci haftası kutlanan Hıdırellez Şenliklerine hazır hale getirildi.

Ayrıca Malkara Belediyesi tarafından Yenidibek Mahallesine gitmek isteyen vatandaşlarımız için sabah 8.00-11.00 saatleri arasında Belediye önünden ücretsiz olarak otobüs kaldırılacak olup, 17.00-20.00 saatleri arasında Malkara merkeze dönüş yapılacaktır.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler