MALKARA BELEDİYESİ HALK DANSLARI TOPLULUĞU KURSU DÜZENLİYOR

Malkara Belediyesi çağdaş ve sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde ücretsiz olarak Halk Dansları Topluluğu kursu düzenliyor.

1 Mart 2015 tarihi itibariyle başlayacak olan Malkara Belediyesi Halk Dansları Topluluğu kursu, Salı ve Perşembe günleri 19.00 – 20.00 saatleri arasında verilecektir. Kursa kayıt olmak isteyenlerin 10 – 25 Şubat 2015 tarihleri arasında Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir. Kurs hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 427 10 33 numaralı telefonu arayarak dâhili 114'ten detaylı bilgi alabilirler.

Kursun sonunda başarılı olanlar Malkara Belediyesi Halk Dansları Topluluğu ekibi içinde yer alıp, ekiple beraber yurt içi ve yurt dışındaki birçok festivalde Malkara Belediyesi'ni temsil etme hakkını kazanacaklardır.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler