MALKARA BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU 2 ADET HMK 102 S SUPRA KEPÇE İLE GÜÇLENDİRDİ

Malkara Belediyesi, hizmetlerinin daha hızlı bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla hizmet araçlarına 2 adet Hidromek (Hmk) 102 S Supra kepçe ekleyerek araç filosunu güçlendirdi.

Yeni alınan ve Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak olan Hidromek 102 S Supra kepçelerin modelleri 2015 olup, özellikleri ise; 4x4x4x tam power - shift otomatik şanzımanlı, tandem tipi dişli pompalı, önden açılır kepçeli, teleskobik (uzar) bomlu, kırıcı tesisatlı, joystick levyelidir. Lastik tekerlekli kazıcı yükleci iş makinası olarak da tanımlanan araçlar 4 adet dizel motora sahiptir.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada; “Malkara'ya daha güzel daha verimli hizmet verebilmek için araç filolarımızı genişletiyoruz... 77 mahallemize en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğüne alınan 2 adet Hidromek 102 S Supra marka kepçelerin Malkara'ya ve tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum“ diyerek düşüncelerini belirtti.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler