MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ATATÜRK SPOR SALONU DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILDI

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 17 Mart 2017 Cuma günü saat 15.00' de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından "11 İlçeye 11 Okul Projesi" kapsamında Hayrabolu İlçesi İlyas Mahallesi Uzunköprü Caddesi Hasan Yılmazkurt Ortaokulu Bahçesine inşa edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Atatürk Spor Salonu'nun devir teslim törenine katıldı.

Gerçekleştirilen devir teslim törenine; Hayrabolu Kaymakamı Vekili İsmail Altan Demirayak, CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, İlçe Belediye Başkanları, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Öktem, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve basın mensupları katıldı.

Saygı Duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunması ve katılımcıların konuşmalarının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Atatürk Spor Salonu'nun kurdele kesimi yapılarak hizmete sunuldu.