MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL IZGAR MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı ile birlikte 10 Ağustos 2017 Perşembe günü saat 12.30'da Izgar Mahallesindeki vatandaşları ziyaret etti.

Izgar Mahallesindeki kahvehanelerde mahalle sakinleriyle sohbet eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, vatandaşların talep ve isteklerini dinleyip, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve yatırım projeleri hakkında bilgiler verdi.

Mahalle sakinleri gerçekleştirilen ziyaret için memnuniyetlerini belirtip, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı'ya teşekkürlerini ilettiler.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, yapmış oldukları ziyaretin ardından, çalışmaları tamamlanan Izgar göletinde incelemelerde bulunup, Izgar Mahalle Muhtarı Fahrettin Düşünen'den bilgiler aldılar.

Facebook Twitter Youtube