MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL IZGAR MAHALLESİ HAYVAN SULAMA GÖLETİNDE İNCELEMLERDE BULUNDU

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 16 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 14.00'de Izgar Mahallesine giderek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi'nin yaptığı Izgar Mahallesi Hayvan Sulama Gölet'inde incelemelerde bulundu.

İncelemeler esnasında; Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan ve Izgar Mahalle Muhtarı Fahrettin Düşünen de yer aldı.

İncelemelerde Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Kırsal kalkınmanın sağlanması ve köyden kente göçü engellemek için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi olarak kırsal mahallerimize yatırımlarımız hız kesmeden sürüyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Mera Islah çalışmasını kapsamında yapılan çalışmaların faydalarını yerinde gördük.  Hayvan sulama göleti ile Izgar Mahallesi'nde ve civar mahallelerde hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız büyük bir sorundan kurtaracak. Izgar Mahallesine yapılan hayvan sulama göleti mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”  dedi.

Izgar Mahallesi Hayvan Sulama Göleti incelemelerinin ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Izgar Mahallesindeki kahvehaneyi ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile sohbet edip, Malkara Belediyesi'nin çalışmaları, projeleri ve yatırımları hakkında bilgiler verdi.

Izgar mahallesi sakinleri Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan'a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.