MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL İBRİCE, YÖRÜCEK VE GÜNEŞLİ MAHALLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 20 Mart 2017 Pazartesi akşamı 19.30 ile 22.00 saatleri arasında İbrice, Yörücek ve Güneşli Mahallelerini ziyaret etti.

Mahalle ziyaretlerinde; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Malkara Belediye Meclis Üyeleri yer aldı.

İbrice, Yörücek ve Güneşli Mahallelerindeki kahvehanelerde mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Ulaş Yurdakul, vatandaşların taleplerini dinleyip, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve yatırım projeleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretlerde CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan vatandaşlara referandum süreci halk oylaması ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

İbrice, Yörücek ve Güneşli Mahallelerindeki vatandaşlar Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, ve Belediye Meclis Üyelerine gerçekleştirmiş oldukları ziyaret için memnuniyetlerini ifade edip teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.