MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL; “HİZMET GÖTÜRMEDİĞİMİZ MAHALLE KALMAYACAK”

Ramazan Bayramı'nın ardından Malkara Belediyesi tarafından köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında ve merkez mahallelerde 16.000 m² Kilitli Parke Taş ve 4000 m Beton Bordür yapım çalışmaları başlayacak.

Çalışmalar kapsamında; Bağpınarı Mahallesinde 6000 m², Çınaraltı Mahallesinde 3000 m², Çavuşköy Mahallesinde 2500 m², Yaylagöne Mahallesinde 1000 m², Yılanlı Mahallesinde 1000 m², Vakifiğdemir Mahallesinde 1000 m² ve merkez mahallelerinde 1500 m² olmak üzere toplam 16.000 m² Kilitli Parke Taşı, Bağpınarı Mahallesinde 2000 m, Çınaraltı Mahallesinde 1000 m ve Çavuşköy Mahallesinde 1000 m olmak üzere toplam 4000 m Beton Bordür çalışmaları yapılacak.

Malkara Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihalesi gerçekleştirilen Kilitli Parke Taş ve Beton Bordür çalışmalarının Ramazan Bayramı'nın ardından zaman kaybetmeden hızla başlayacağını belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Göreve geldiğimiz günden beri çalışmalarımız devam ediyor. Belediye olarak Mahallelerimizde ihtiyaç duyulan diğer yollarımızın çalışmalarına da hazırladığımız program dâhilinde başlayıp vatandaşımızın yol sorununu çözerek hizmetine sunacağız. Görev süremiz içerisinde hizmet almayan mahallemiz kalmayacak.” dedi.