MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN MALKARA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ'NDE BULUNAN NOUVAL GROUP MUTFAK EŞYALARI FABRİKASINA ZİYARET

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 4 Temmuz 2018 Çarşamba günü saat 17.00'de Malkara Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Nouval Group Mutfak Eşyaları Dış Tic. Ltd. Şti.ne ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette; Belediye Başkan Yardımcıları Celal Yılmaz, Bahaettin Cömert ve Belediye Meclis Üyeleri yer aldı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Nouval Group Mutfak Eşyaları Dış Tic. Ltd. Şti.nin üretim alanlarını gezerek yetkililerden bilgiler aldı.

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Celal Yılmaz, Bahaettin Cömert ve Belediye Meclis Üyeleri Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Et Kombina Tesisi'ne gidip inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden detaylı bilgiler aldılar.