MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL 27. HAYRABOLU AYÇİÇEĞİ FESTİVALİNE KATILDI

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 10 Ağustos 2017 Perşembe günü saat 18.00'de Hayrabolu Kaymakamlık Alanında 27. Hayrabolu Ayçiçeği Festivalinin açılış törenine katıldı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un yanı sıra festivalin açılış töreninde; CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan, Malkara Belediyesi Meclis Üyeleri Cem Özkan ile Nuran Başkütük, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

Festival çelenginin tören alanına konulmasıyla başlayan programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak konuşmalarını yaptılar.

Yapılan konuşmaların ardından, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'na başarılı çalışmalarından dolayı nazar boncuğu hediye etti.

27. Hayrabolu Ayçiçeği Festivali kaymakamlık tören alanından festival alanına kadar Gencer Savaş ve Bandosu, Meksika halk topluluğu, protokol üyeleri, halk oyunları ekipleri, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından festival kortejinin ardından açılış töreni son buldu. Festival alanına gelen misafirler 27. Hayrabolu Ayçiçeği Festivali kapsamında açılan stantları gezdiler.

27. Hayrabolu Ayçiçeği Festivali 10-11-12-13 Ağustos 2017 tarihlerinde dört gün boyunca konserler ve etkinliklerle devam edecek.

Facebook Twitter Youtube