MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL 15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILIŞINA KATILDI

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 14 Temmuz 2017 Cuma günü saat 14.00'de Malkara Hükümet Konağı Önünde “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” sebebiyle Malkara Kaymakamlığı tarafından açılan resim sergisine katıldı.

Resim sergisi açılışına; Malkara İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Demir,  AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, TSO Başkanı Ümran Bilgin, Belediye Meclis Üyeleri, THK Saymanı Üzeyir Kocakır ile Camiatik Mahallesi Muhtarı Recai Öztürk ve vatandaşlar katıldı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve protokol resim serginin açılış kurdelesini keserek, Cumhurbaşkanlığı arşivinden derlenen fotoğraflardan oluşan resim sergini gezdiler.