MALKARA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI BAHAETTİN CÖMERT 28. HAYRABOLU AYÇİÇEĞİ FESTİVALİ’NİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, 16 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 18.00’de Hayrabolu’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen 28. Hayrabolu Ayçiçeği Festivali’nin açılış törenine katıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen açılış törenine; CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Tekirdağ İlçe Belediye Başkanları,  CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten  ve vatandaşlar katıldı.

Coşku içerisinde açılışı gerçekleştirilen 28. Hayrabolu Ayçiçeği Festivali 16 - 19 Ağustos 2018 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak.