MALKARA BELEDİYE AKADEMİSİ İZCİLİK KURSU ÖĞRENCİLERİ FENER ALAYI DÜZENLEDİ

Malkara Belediye Akademisi İzcilik Kursu Öğrencileri, 7 Temmuz 2018 Cumartesi akşamı Elmalı Mahallesinde fener alayı düzenledi.

TEMA Malkara Şube Sorumlusu Hasan Akçay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan ve  İzci Grubu liderlerinin önderliğinde Malkara Belediye Akademisi İzcilik Kursu Öğrencileri ellerindeki meşaleleri yakarak Elmalı Mahallesi sokaklarında İzci Marşı ve  İzmir Marşı'nı söyleyerek yürüyüşe geçtiler.

Yürüyüşü yapan Malkara Belediye Akademisi İzcilik Kursu Öğrencileri'ni aileleri ve mahalle sakinleri heyecanla takip etti.

Elmalı Mahallesi meydanında Malkara Belediye Akademisi İzcilik Kursu Öğrencileri izci olmak istiyorsan, manga çeçe marşları ve sabahleyin kalk izci şarkısının söylenmesinin ardından gerçekleştirilen  halk oyunları gösterisi renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

Etkinliğe izcilerin aileleri ve mahalle sakinleri de katılarak gösterileri ilgi ile izleme fırsatı buldular.

TEMA Malkara Şube Sorumlusu Hasan Akçay yapılan kamp organizasyonunda kendilerine destek veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan'a, 95. Zırhlı Tugay Komutanlığı'na, Elmalı Mahalle Muhtarı Hasan Çinko'ya teşekkür etti.

Gerçekleştirilen fener alayı Malkara Belediye Akademisi İzcilik Kursu Öğrencileri'nin kamp alanına yürüyüşe geçmesinin ardından son buldu.