MALKARA BELDE KENT HİZMETLERİ SAN. VE TİC. A. Ş BÜNYESİNDE ÇALIŞAN SÜREKLİ İŞÇİLERİN BANKA PROMOSYON İHALESİ YAPILDI

696 Sayılı KHK ile Malkara Belediyesi bünyesinde hizmet veren Malkara Belde Kent Hizmetleri San. Ve Tic. A. Ş'nin sürekli işçi kadrosuna geçen 203 personelin banka promosyon ihalesi, 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü 14.30'da Malkara Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Banka Promosyon İhale Komisyonunda; Malkara Belde Kent Hizmetleri San. ve Tic. A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Balcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ekrem Bayman ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ünal Akkaya yer aldı.

Sürekli işçi kadrosuna geçen 203 personelin banka promosyon ihalesine ilçemizde faaliyet gösteren 11 bankanın temsilcileri teklif verdiler.

Yapılan Kapalı Zarf ve Açık Arttırma Usulü ile gerçekleştirilen ihale sonucunda en avantajlı teklifi sunan 203.100,00 TL bedel ile 3 yıl süreli Yapı Kredi Bankası A. Ş. kazandı.