MALKARA AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI VİLDAN ÖZASLAN'DAN BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ NURAN BAŞKÜTÜK'E NEZAKET ZİYARETİ

Malkara AK Parti Kadın Kolları Başkanı Vildan Özaslan, 5 Aralık 2017 Salı günü saat 15.00'de Malkara Belediyesi'ne gelerek Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük'e başkanlık makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Gerçekleşen nezaket ziyaretinde; Malkara AK Parti Kadın Kolları Teşkilat Üyeleri de yer aldı.

Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük, Malkara AK Parti Kadın Kolları Başkanı Vildan Özaslan ve Malkara AK Parti Kadın Kolları Teşkilat Üyeleri'ne gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip, Dünya Kadın Hakları Günü'nü kutladı.

Malkara AK Parti Kadın Kolları Başkanı Vildan Özaslan ve Malkara AK Parti Kadın Kolları Teşkilat Üyeleri de kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük'e teşekkür edip, Dünya Kadın Hakları Günü'nü kutladılar.