MALKARA 14 KASIM SPOR KULÜBÜ TAEKWONDO TAKIMINDAN 3 SPORCU TÜRKİYE SAMPİYONASINA KATILMAYA HAK KAZANDI

Tekirdağ'ın Muratlı İlçesinde 7 Temmuz 2018 Cumartesi günü yapılan Taekwondo il seçmelerinde Malkara 14 Kasım Spor Kulübü Taekwondo takımından 3 sporcu Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Yapılan il seçmelerinde Malkara 14 Kasım Spor Kulübü Taekwondo takımından Yıldız Erkekler 53 kilogramda Ayberk Kalkan 1., 57 Kilogramda Ömer Efe Öztürk 3. ve  Yıldız Bayanlar 33 Kilogramda Melike Kalyoncu 2. olmuştur.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan Malkara 14 Kasım Spor Kulübü Taekwondo takımı sporcuları ve Antrenörü Metin Yıldırım'a şampiyonada başarılar diledi.

Malkara 14 Kasım Spor Kulübü Taekwondo takımı sporcuları ve Antrenör Metin Yıldırım kendilerine verdiği destekten dolayı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür ettiler.